ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF142) | ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF143) | ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ |
| ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (CHEF152) | ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF144) | ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF145) | ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΝΝΑ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF147) | ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Ε) (CHEF148) | ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΦΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Θ) (CHEF149) | ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) (CHEF150) | ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Θ) Β (CHEF151) | ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ |
| ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (CHEF153) | ΧΑΡΩΝΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ |
|